vvv              

AS „WESS” veiksmīgi sertificē virsbūvju remonta darbnīcas K. Ulmaņa gatvē un Berģos!

2012. gada 25. un 30. oktobrī AS „WESS” virsbūvju remonta darbnīcas Rīgā K. Ulmaņa gatvē un Berģos (Rīgas-Siguldas šoseja) saņēma „A” līmeņa kvalitātes atbilstības sertifikātu.

Auditā piedalījās SIA „Autopalete” tirdzniecības vadītājs Edmunds Antenišķis (vecākais auditors) un virsbūvju remonta uzņēmuma SIA „Auto Stils” valdes loceklis Ainārs Igaveņš (auditors). Sertificējot virsbūvju remonta darbnīcas „A” kvalitātes atbilstības līmenim, kas ir augstākais virsbūvja remonta uzņēmumu (VRU) klientu apkalpošanas, tehnoloģiskais un kvalifikācijas kapacitātes līmenis, audita laikā neatbilstības VRU sertifikācijas kvalitātes kritērijiem netika konstatētas. Saskaņā ar auditoru ziņojumu 2012. gada 31. oktobrī LPAA valdes priekšsēdētājs Viktors Kulbergs pieņēma lēmumu par „A” līmeņa atbilstības sertifikāta piešķiršanu AS „WESS” automobiļu marku TOYOTA, LEXUS, BMW, un HONDA virsbūvju remontu veikšanai garantijas periodā saskaņā ar noslēgtajiem sadarbības līgumiem ar attiecīgo automobiļu ražotājiem. „A” kvalitātes atbilstības līmeņa sertifikāts paredz arī citu marku automobiļu virsbūvju remontu veikšanai pēcgarantijas periodā, atbilstoši attiecīgā auto ražotāja un/vai neatkarīga piegādātāja veiktajām apmācībām un noteiktajām remontu tehnoloģijām.

AS „WESS” virsbūvju un krāsošanas iecirkņa vadītājs Aigars Dmitrijevs: „Sertifikācijai gatavojāmies ļoti nopietni. Esam apmierināti, ka faktiski visi kvalitātes atbilstības kritēriji, abos AS „WESS” virsbūvju iecirkņos jau darbojās iepriekš, atlika vien precizēt dažas nianses. Pirms sertifikācijas izmantojām iespēju konsultēties ar LPAA pārstāvjiem, lai izvairītos no pārpratumiem kritēriju interpretācijā.

Kā viens no vadošajiem Latvijas auto tirgotājiem, esam gandarīti, ka LPAA ir uzņēmusies iniciatīvu - uzsākt un virzīt VRU sertifikāciju, lai būtiski uzlabotu klientu apkalpošanas un vispārējo virsbūvju remontu nozares kvalitāti. Ceram, ka VRU kvalitātes atbilstības sertifikātu vēlēsies iegūt aizvien vairāk auto remontuzņēmumu, īpaši tie, kas  savu darbību ir koncentrējuši uz  klientu apkalpošanas līmeņa paaugstināšanu. Viennozīmīgi VRU sertifikācija izskaudīs tos auto remontuzņēmumus, kas negodīgi konkurē un neievēro normatīvajos aktos noteiktās prasības.”